2012 m. kovo 28 d., trečiadienis

Radviliškio dilema

Šį kartą trumpai – jau ketvirtadienį „Statyba“ keliauja į Radviliškį, kur už krūtų čiups reguliariojo sezono nugalėtojus. Tai bus paskutinė kliūtis pakeliui i finalo ketvertą. Turbūt daugelis rekordiškosios antradienio išvykos dalyvių trečiadienio rytą pabudo skaudančiomis galvomis – gal ne tiek dėl išlenktų birzgalo skardinių, kiek dėl darbinio streso. Vis dėlto nėra taip paprasta įsipaišyti į atkrintamųjų grafiką – kitais metais reikės imti atostogas :)

O bet tačiau – pramušti išvyką į Radviliškį svajojau jau nuo pat sezono pradžios. Žinote, kaip būna: dunksintis traukinys, patogiai ištiestos kojos, koks gėralas rankose ir stambiakrūtės palydovės... Tad trečiadienio rytą, nuvaikęs šiokias tokias pagirias, dirstelėjau į traukinių ir autobusų grafikus. Liūdna, bet tiesa: kainos nedraugiškos (nuo 32 lt traukiniu iki daugiau nei 40 lt autobusu), laikas nedraugiškas (paskutinės viešos transporto priemonės iš Radviliškio išvyksta pusę aštuonių), viskas taip nedraugiška, kad, rodos, Dievas išgirdo Gedulio vakarykštę frazę apie „klubas plačet“. Norisi net ne verkti, o raudoti ir Radviliškyje išmūryti Raudų sieną.

Bet griebiausi šiaudo – legendinio FC Independiante baltojo autobusiuko-casino vairuotojo, atraminio saugo Danuko. Taigi, kol kas viskas kybo ore, tačiau yra šansas, kad šis death metalistas pasikinkys plieninį žirgą (tiesa, lengvąjį) ir pasuks vairą Radviliškio kryptin.

Viskas išaiškės greičiausiai tik ketvirtadienį ryte, tad dar turime keliolika valandų komentaruose tarti preliminarų „Taip“ ar „Ne“.

11 komentarų:

  1. Na, antrą kartą per savaitę ištrūkti gali būti sudėtinga. Tačiau žiūrėsim, kaip gi bus, rytoj. Tiek nuo darbų, tie nuo kelionės laiko priklauso.

    AtsakytiPanaikinti
  2. blyn, kas čia per magija - vos šnektelėjau su Čipsu, ir šaltis pradėjo krėsti. Bet dar vis naktis ir pora ryto valandų prieš akis, apskambinsiu abejojančius, kai jau žinosiu ką nors konkretaus

    AtsakytiPanaikinti
  3. Deja as negalesiu..

    AtsakytiPanaikinti
  4. Lyso Brolis (Matulke)2012 m. kovo 29 d. 20:06

    Su pergale pirmose ketvirtfinalio rungtynėse.. Šeštadienį laukia smagus palaikymas.

    AtsakytiPanaikinti
  5. taip, su pergale. šį kartą be balkono pagalbos ištraukė, bet šeštadienį bus gyvybės - mirties kova, nes lemiamoms į RadvYliškį nesinorėtų grįžt. Taigi visi šeštadienį renkamės, ir pasiimam po draugą:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. bandysiu atlikti kokį ritualą, kad šeštadienį jau galėčiau pakilti ant kojų.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Lyso Brolis (Matulke)2012 m. kovo 30 d. 14:50

    Juliau, jeigu liga pakirto, tai rekomenduočiau palįsti po šaltu vandeniu 1 min., galima dar prieš ir po 50 gr. 999 padaryti. Kelis kartus išbandžiau, tai veiksminga pirmomis ligos dienomis.

    AtsakytiPanaikinti
  8. ne, po saltu vandeniu listi manes neikalbesi ;)) o 999 kai geriu paracetamoli nezinia, i kokia kosmine orbita nusviestu:)

    AtsakytiPanaikinti
  9. įdomu ar šian Čipsas maikę suras pagaliau ar ne ;]

    AtsakytiPanaikinti