2012 m. kovo 12 d., pirmadienis

Už Energiją!

HK Junior, per žiemos speigus atidėjus porą žaidimų su Elektrėnų Energija, buvo užskaityti techniniai pralaimėjimai lietuvių naudai. Ta proga elektrėniečiai iš 8 vietos pašoko į 6 ir prieš rytojaus varžovus HK Riga 95 pirmauja dviem taškais, taip turėdami realų šansą patekti į playoffus. Pirmuose trijuose susitikimuose lietuviai laimėjo tik vieną kartą per pratesimą 5-4, vieną kartą varžovams nusileido per pridėtą laiką 4-5 ir dar vieną pralaimėjimą patyrė per pagrindinį laiką 4-6. Varžybos nusimato atkaklios! Pernai metų pakartot negalima! Jei jau Siemensas groundhoppinamas, tai čia viskas dar kultiškiau! Tikiuosi playoffų Vilniuje! B6 nepasišyk!

6 komentarai:

  1. playoffu nebus, bet šiandien mačas manau bus nemažiau atkaklus:

    "Tačiau Latvijos ledo ritulio federacijos sprendimu, kitos šalies klubas – šiuo atveju, „Energija“ iš Lietuvos – negalės žaisti čempionato atkrintamosiose varžybose, todėl Elektrėnų ledo ritulininkams net ir išsaugota šeštoji vieta nesuteiktų teisės pakovoti dėl pirmenybių medalių."

    Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/sportas/ziemos-sportas/energijos-ledo-ritulininku-laukia-paskutinis-musis-latvijos-cempionate-295-203173#ixzz1p0cdXTHp

    AtsakytiPanaikinti
  2. tai kur ispudziai? waltenai, nepasishik ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Reklaminė akcija praėjo sėkmingai ir šį kartą į Ledo rūmus einam keturiese. Energija, ketvirtai minutei besibaigiant, išsiveržia į priekį, nors arbitrai ir neiškart užskaitė įvartį. Kelis kart lietuviai lieka gint vartų trise, bet išsaugo persvara. Rygiečiai sodinami šiame mačę labai retai ir antram kėlinyje išligina rezultatą. Visų kitų atakų metu nei vienai komandai nepavyksta persvert rezultato savo naudai. Pratesimas nežaidžiamas. Iškart mušami baudiniai, per kuriuos iš trečio bandymo latviai ir pelno pergalę. Energija išsaugo šeštą vietą, o Riga95 patenka i playoffus.
    Ir visgi gaila, kad nebuvo žaidžiama papildomo laiko. Nes nutirpus sniegui ir pasirodžius iš po jo pirmoms nuorūkoms, pasidavęs stipriai reklaminiai akcijai - prie ledo rūmų atsiranda Levas, bet į mačą nebespėja. Tad mūsų jau penketas ir einame panagrinėti Karoliniškių draustinio prieigų Viršuliškėse, vėliau dar aplankomas Viršuliškių Gaidis.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Levui matyt kaip tik 7 autobusas isejus is Sigmos pasitaike ;) O kas tas Virsuliskiu Gaidys? Tas betoninis dvieju ausktu gigantas su mazuju daryklu alaus kabokeliu-kisene pirmam aukste?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Jo tam Gaidy nemazai bokalu (ir ne tik) isgerta...

    AtsakytiPanaikinti