2012 m. kovo 1 d., ketvirtadienis

Į Rygą, į Rygą, į arielkos fabriką


Prasidėjus pavasariui, pats laikas pasvarstyti apie kelionę į Rygą.

Niekam ne paslaptis, kad balandžio 28 d. čia vyks Europos čempionato 2A grupės regbio mačas tarp Lietuvos ir Latvijos rinktinių. Regbio entuziastai turi vienintelę išeitį – keliauti Rygon palaikyti lietuvaičių.

Kalbos apie šią kelionę netyla jau nuo rudens, tad pagaliau laikas apie viską šnekėti konkrečiau. Taigi, siūlau keliauti!

Šiuo metu galimi du kelionės variantai – visuomeniniu arba asmeniniu transportu. Kol kas yra tik vienas vairuotojas, galintis pavėžėti, tad pastarasis variantas galimas tik tada, jei norinčių skaičius neviršys 5 asmenų.

Na, o jei mūsų bus daugiau – pasinaudosime tolimojo (oho, kaip toli!) keleivinio transporto kompanijos paslaugomis. Išvykimas iš Vilniaus šeštadienį, 7 val. ryte. Rygoje būtume apie pusę dvylikos. Toliau ekskursija po miestą, varžybos, įvairios linksmybės, trumpi atminties užtemimai ir nakvynė prabangiame viešbutyje. Na, o grįžimas tik kitą dieną – autobusas iš Rygos pajuda 14 val. ir Vilnių pasiekia 18:20. Visi šie malonumai kainuotų 81 Lt + nakvynės kaina. Gi apie nakvynę bus galima aiškiau kalbėti žinant tikslų norinčiųjų keliauti skaičių.

Pagalvokit, pasvarstykit, pasitarkit su giminėmis ir artimaisiais. Lauksiu žinių.

6 komentarai:

  1. Aišku, būtu super, bet blemba, sunkoka planuoti. Reiks panaršyti, gal dar kur tuo pačiu ir pagrounhoppinti būtų galima.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš irgi bandysiu pasiplanuot.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ekipažas surinktas, apartamentai užsakyti.

    AtsakytiPanaikinti
  4. tai penkiese varot? reikes pabandyt be nakvynes nulekt, nors, kaip sakoma, velnias is planu juokiasi...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Važiuojam lengvąja mašina, tad penkiese.

    AtsakytiPanaikinti