2012 m. kovo 31 d., šeštadienis

Ole ole, mūsų laukia violetinė Garliava!

Velniškai gaila, kad taip ir nepavyko savo akimis pamatyti, kaip po „Statybos“ kojomis krenta Radviliškio kašiorai (o juk mažai kas tikėjo, kad 9-ąją vietą reguliariajame sezone užėmusiai „Statybai“ pakaks vos dviejų mačų, kad sumindytų reguliariojo čempionato nugalėtojus).

Tikiuosi, kad šio istorinio įvykio liudininkai, B6 kašio sekcijos sektantai, kai atsigaus po milžiniškais kiekiais išgertos alaus putos, komentaruose papasakos daugiau detalių – ar buvo atvykę garsieji mėlynai balti Radviliškio „United“ ultrasai (namuose dažnai į savo sektoriuką surenkantys apie dvidešimtinę), kiek bokalų dužo šįkart „Fokuse“ ir galbūt vėl pastebėta naujų/senų veidų balkone?

Dabar grįžkime prie realijų – oficialiai lyg dar ir nepatvirtinta, tačiau beveik neabejojama (na, bent jau taip praneša šaltiniai nuo stalo :))), kad finalo ketvertas vyks violetinėje Garliavoje balandžio 14–15 d. Žinant, kad Garliava netrukus taps Lietuvos Meka ir Medina, į kurią plūs (ir plūsta) minios piligrimų, tai yra, sakykime, visai neprastas NKL pasirinkimas, mat galima praplėsti akiratį ir „aplinkkrepšinio“ srityje :))

Belaukiant šio savaitgalio (be abejo, būtina planus suderinti su šeima/darbdaviais/bulviasodžių organizatoriais), komentaruose reikėtų aptarti kelis dalykus: kas varo? kaip varo? su nakvyne ar be nakvynės? Ir gal vienas svarbesnių dalykų – gal reikėtų ir kokią choreografiją sukurpti?

15 komentarų:

  1. Balkonas buvo rekordiškai pilnas vakar:-) Palaikymas neblogas. Alaus išgerta normaliai ir Fokuse ir balkone...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Lyso Brolis (Matulke)2012 m. balandžio 1 d. 12:52

    Vėlgi organizuosime autobusiuką, tik neaišku kurį.. Kadangi į Jonavą varė perpildytas busiukas ir Pofkė visiškai nepaėmė užmokesčio, tai liko šiek tiek lėšų. Dalis jų: vakar per pertrauką buvo išleista Pofkės statymui "gaiviems" gėrimams (Lyso pavedimu). O likusius siūlau pripliusuoti, kokiai tai visuomeninei veiklai (pvz. tos pačios choreografijos gamybai Garliavoje).
    Kadangi šį kartą (spėju) nepavyks gauti oranžinio autobusiuko, tai vienos kelionės 8-9-čiu autobusiuku bus panaši - 25Lt vienam žmogui vienai dienai. Taigi 2-iems dienoms apie 50 Lt.
    Jeigu kas trokšta varyti su nakvyne, siūlykite savo variantus, nes įtariu gali varyti apie 15- 18 žmogelių. Žinoma galima organizuoti pora atskirų variantų t.y. su nakvyne ir be, arba su busiuku ir traukiniu.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Yra pora nuotraukų balkono liaudies pas mane.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Chirurgai, is sito jau legenda tapusio maco Statyba vs Radviliskis? Atmesk man i pasta, jei gali, as ipostinsiu

      Panaikinti
  4. chebra, bet tai traukinys Vilnus-kaunas-Vilnius... o nuo stoties mikriukas iki gariavos...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Visų prima, UTD fanai ne balkoniuke stovi, o turi savąją tribūną, visų antra jei labai jau fanai esat galėjot ir su savo, kad ir viena mašina atkeliaut, nors ir penkiese plytfaniai! ;))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. o, legendinis Audrius U. atrado b6 sekta :) visu pirma, sektoriukas nera lygu balkonui, visu antra, tai ar patys buvo sestadieni Vilniuje?:) kad jau tokie arsus ir veteranai NKLe esat :)

      Panaikinti
  6. Kaip ten su autobusiuku i Garliava? kazka girdejau kad Waltenas kalbejo apie tai kad siule kazkas is Statybos savininku pagelbet:) gal kas turi kokios info?

    AtsakytiPanaikinti
  7. reikia tikslios final4 datos ir vietos sulaukt. kol kas neradau niekur oficialiai. tada bus galima planuot.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Buvo pasiūlymas pakilt į aukštesnį lygį ir padaryt choreo: per final-4 pasidabint juodais ir baltais statybininkų šalmais:) Pigiausiai inete radau po 14 lt... ką manot?

    AtsakytiPanaikinti
  9. salmai gal nieko :) o jei dar po butaforine plyta (kartonines bijolos dezutes panasios i plytas - jas butu vienu momentu ismesti i aikstele vietoj juostu:))) ir tikra petelnia? Ir dar specuromis apsirengtume? ir zinoma, nasilkos (nestuvai)! Ir armaturos hita reik mokytis - kaip ten? "as su nasilkom opapa" :) gal reik bandyt pagaliau 'trauk statyba kalavija", pereinancia i juodai balti pirmyn itraukt? kas dar kokiu dainu, tinkamu sitoj temoj zino? Kai grizinejom is Jonavos, Meska primine "Musu klubas - Vilniaus Statyba" a la Yelow Submarine - autobusiuke labai gerai suskambejo. Aisku, autobusiuke ta vakara viskas labai gerai skambejo.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Lyso Brolis (Matulke)2012 m. balandžio 3 d. 10:34

    Su tais šalmais ir plytomis visai neblogai, bet su nasilkomis, tai gal per riebiai truputi (galima pagalvoti, kad traumuotus žaidėjus išnešti norime).
    Tą dainą (mūsų spalvos juoda ir balta) pora kartų užtraukėme ir šeštadienį Vilniuje.

    1Var. Virš galvų plakatas "Kaip Feniksas prisikėlė, Statyba - nemirtinga", tuomet keičiame plakatą į "Su kaukole- Statyba Vilnius- Kūtvelos", vėliau prisimename esančius kitame pasaulyje "Jūs su mumis- Darius ir Vycka" (Dariaus autoportretą gal paskolins Sakaliniai). Vėliau iškeliame plytas virš galvų pamosekuojame ir metame žemyn.

    To veiksmo metu po truputį vis garsėjančiai :"Statyba, Statyba, Statyba,..." kol tai perauga į skanduote "baudų metimo" tik be to paskutinio hei. Ir iš karto pradedame skanduoti "Mūsų spalvos juoda ir balta, juoda ir balta, mūsų klubas Vilniaus Statyba". Visą likusį laiką dainuojame "juodai balti pirmyn".

    AtsakytiPanaikinti
  11. tuos plakatus-banerius galime ant medziagos ispurksti/ispiesti.

    plytu metimas - cia pradzioje? na, siaip choreo gal butu galima gyvai patari per sestadienio vyjezda i panevezi (ekranas vs zalgiris), tik ar kas ten vaziuoja?

    AtsakytiPanaikinti
  12. nu čia tai scenarijus, be repeticijų niekaip neapseisim:)) Trūksta tik mergų, kurios pabaigoj kelia marškinėlius, o ten - vienas juodas, o kitas - baltas:)))

    AtsakytiPanaikinti
  13. :))) cia butu aisku zajabysk: kelia mergos (Garliavos sokejos?) marskineius, ir skanduojam: papas baltas, papas juodas - Ole, Statyba :))))))

    AtsakytiPanaikinti