2012 m. kovo 26 d., pirmadienis

„Statybos“ balkonas-kosmodromas

Belaukiant antrosios išvykos į Jonavą, kur pirmajame play-off etape dar kartą teks susiremti su vietos Sporto klubu, šį sezoną dar vadinamu „Triobetu“, sugrįžkime į praėjusį šeštadienį.

Specialiajam http://www.b6.lt/ fotokorespondentui šį kartą užkliuvo ne fanų sektoriaus balkonas, kuriame, rodos, viskas kaip ir anksčiau (nors ir nebuvo poros žinomų veidų, tačiau neblogai pasijungė keli naujokai, o ir šiaip žiūrovų prisirinko – apie trisdešimt žmogelių sukosi balkone ir laidė gerkles). Tradicinis balkonas atrodė štai taip:


Kur kas mįslingesnis atrodė „balkonas-paslaptis“, t. y. balkonas, į kurį gali patekti tik apaštalai iš kultūrizmo salės arba pateptieji iš valytojų kambarėlio. NSO radaras šeštadienio vakarą jame užfiksavo net du veikėjus (o šio sezono aktyvesni „Statybos“ supporteriai gali paliudyti, kad tai yra neįprastai didelis skaičius).

Pirmoje mačo dalyje paslaptingasis balkonas atrodė štai taip:


Antroje varžybų dalyje balkone įvyko keitimas:


Galų gale, per mačo kulminaciją, į balkoną sugrįžo visos pajėgos. Atkreipkite dėmesį į simetriją (na, gal šiek tiek nelabai tikslią). Galbūt šeštadienį pirmą kartą (na, gal kai kuriems ši laimė teko ir anksčiau) susidūrėme su ateiviais?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą