2012 m. kovo 18 d., sekmadienis

Lemiamas „Statybos“ etapas: pirma stotelė – Jonava

KK „Statyba“ iš dviejų etapų sudėliotą NKL sezoną baigė būdami pirmi savo grupėje (liaudiškai tariant – liūzerių pogrupyje), arba devinti jei žiūrėsime pagal bendrą lentelę. Kitame pogrupyje (winnerių, che che) paskutiniai, aštunti liko jonaviškiai.

„Statyba“ dabar yra ant bangos, bet nereikia pamiršti mačo reguliariajame sezone, kuomet jonaviškiai tiesiog užmėtė „Statybą“ kepurėmis. Tad gali būti visko, gali būti ir taip, kad ši serija ir baigsis Vilniuje – skausmingiausiu atveju tuo sezonas ir baigsis, o kolektyvinė išvyka taip ir nebus apiforminta (kol kas šį sezoną tik du „Statybos“ palaikytojai pramušė individualias išvykas: Vytenis-Lerva į Garliavą, Trintukas-Bedantis – į Molėtus).

Ketvirtadienis (kovo 22 d.), aišku, yra prasta diena išvykai. Bet reikia džiaugtis, kad mums nepapuolė Joniškis ar juo labiau Mažeikiai.

Žiūrime, ką turime. Geriausia būtų, kad pavyktų pasiimti laisvą dieną, tada būtų galima sėsti į 9.40 traukinį (19.20 Lt) ir jau po pusantros valandos grožėtis amžiną atilsį B. Lubio imperija. Liktų dar nemažai laiko ir ekskursijai ar prisitvojimui (mačas numatomas lyg ir 17 valandą). Tie, kam būtina apsireikšti kontoroje, turėtų į Jonavą lėkti arba auto, arba autobusu – iš Vilniaus į Kauną, o iš ten, man rodos, gana dažnai į Jonavą varinėja ir maršrutkės. Tokiu atveju, kontoros duris reikėtų uždaryti apie 14–15 valandą ir lėkti jau tiesiai į sporto salę. 

Grįžti geriausia 20.49 val. traukiniu. Taigi, kaip sako Waltinys, B6, nepasišik. Kitaip nebus kokių foto iš pirmojo masinio „Statybos“ vyjezdo anūkams parodyti :)

16 komentarų:

  1. Skamba neblogai, manau, prisijungčiau prie kelionės.

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai čia jau optimistiškai viskas, tiek to tie anūkai

    AtsakytiPanaikinti
  3. taip, sudėtingas reikalas. bet įdėjus visas pastagas, gal įmanoma?

    AtsakytiPanaikinti
  4. nu dar 100% tikrai negaliu pasakyt (nezinau kaip darbai susidelios), bet bandysiu, tik kazin ar ryte iseitu varyt... o kitaip (jei pvz. po pietu isvarytume)pasiekt Jonavos neiseina? nors dar yra vilties ir ryte istrukt... WP ar W (per Ferruma) pramuskit per Malkos (Farso draugelis) ragelio numeri.. pasefuotu gal mumis, o Farsas gal ir nufilmuotu :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kadangi rungtynės 18 val., tai galimas ir toks variantas: autobusas Vilnius - Kaunas iš Vilniaus išvyksta 14:35 ir Kauną pasiekia 16:05 (kaina 20 litų). Tuomet autobusas Kaunas - Rokiškis laikinąją sostinę palieka 16:30 ir į Jonavą atvyksta 17:13 (kaina 8 litai). Nuo stoties iki arenos vos puskilometris.
    Atgal tinka traukinys, tik tektų pasiskubinti, nes traukinių stotis kitame miesto gale, nei arena (~ 4 km).

    AtsakytiPanaikinti
  6. jo, sitas variantas atrodo neblogai. beje, pas ka kutvelu on tour veliava?

    AtsakytiPanaikinti
  7. Komunikacijos direktoriui nebuvai daves i Moletus?

    AtsakytiPanaikinti
  8. buvau daves paciam direktroriui, pas ji ir liko. idomu, ar bent buvo iskabinta Moletuose?:)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Koks atkrentamųjų principas, iki dviejų pergalių?

    AtsakytiPanaikinti
  10. Man darbo dieną deja išvykon nesgaus, bet jei kas nuvarytų - būtų super

    AtsakytiPanaikinti
  11. Aštuntfinaliai ir ketvirtfinaliai iki dviejų pergalių, o toliau - finalo ketvertas.

    AtsakytiPanaikinti
  12. as jau beveik 80 proc. kad vykstu pagal Gedulio sudeliota grafika. ketinu buti stotyje, Kauno krypties aiksteleje apie 14.20, tikiuosi, bus dar kazkas is balkono crew :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Beje, sėkmingai susiklosčius aštuntfinaliui, ketvirtfinalyje vilniečiams tektų susigrumti su reguliaraus sezono nugalėtojais Radviliškio krepšininkais.

    AtsakytiPanaikinti
  14. taigi, tikslinam: vykstame traukiniu 13.50 i Kauna, tai apie kokia 13.30 pradedam buriuotis prie spaudos kiosko esancio Gelezinkelio sottyje (salia eskalatoriaus i pozemini perejima). Su marskineliais, veliavom, gal viena kita skardine "kad kelelis nedulketu")

    AtsakytiPanaikinti