2013 m. spalio 26 d., šeštadienis

B6 – jau ir Velse


Niūrų šeštadienio vakarą džiugios žinios atskriejo iš Velso – dar vienas B6 atstovas, be gailesčio atsisveikinęs su krūvele šlamančių, pateko į kultinį Kardifo „Millennium“ stadioną, kur savo akis, širdį ir, neabejotinai, skrandį pradžiugino Pasaulio taurės varžybomis tarp Velso ir Italijos.

Priminsime, kad madą klaidžioti po Pasaulio taurės mačus pirmasis pramušė Lazdynų-Antakalnio džentelmenas Čipsas, du kartus keliavęs šio ypatingo įvykio stebėti į Edinburgą. Dabar gi į regbio groundhoperių gretas įsirašė ir Ugnius.

Maža to, Ugnius pateko į visų svarbiausių pasaulio fotonaujienų agentūrų dėmesį, mat kartu su Velso vėliava „Millennium“ stadione iškėlė ir B6 banerį. Kol kas tai tik kuklus A4 formato lapelis, tačiau, tikėkimės, kad galų gale, dvejus metus brandinus mintį, gims kažkas panašaus ir į B6 vėliavas.

Kol kas mėgaujamės Ugniaus nuotraukomis, o reportažas galbūt atsiras metų bėgyje. Beje, Velsas nusileido Italijai 16:32.

Ta pačia proga primename, kad Zuoko bei kitų monstrų kaukėmis pasipuošę B6 fanatikai jau lapkričio 2 dieną renkasi sostinės Vingio parko regbio stadione, kur Lietuva triuškins Maltą.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą