2013 m. sausio 18 d., penktadienis

Stiliaus reidas į „Žalgirio“ fanšopą

Iš suaktyvėjusio B6 Vilniaus „Žalgirio“ sekcijos e-pašto srauto galima įtarti, kad pasiruošimas naujajam sezonui bus atsakantis. Pats „Žalgiris“ irgi ruošiasi aktyviai – ne tik transferų politikoje, kurios viršūne tapo R. Leliūgos įsigijimas, bet ir merčandaizinge. Šio sezono naujiena – gobtuvai, kuriuos galima įsigyti bene švenčiausioje sostinės vietoje „Akropolyje“. Taip jau nutiko, kad pirmąja auka tapau aš (abejoju, ar garsusis sostinės barų liūtas ir stileiva Waltenas galėjo mane aplenkti).

Regis, jau prieš porą mėnesių oficialus „Žalgirio“ tinklapis ištrimitavo žinią apie tai, kad „Akropolyje“ atsidarė pirmasis žaliai-baltų atributikos skyrelis. Žinia, „Akropolis“ ir šalia jo stūksantys užkonservuoti amžiaus statybų – Šeškinės stadiono – griaučiai atrodo ne ypač patraukliai, tad vizitas į „fanšopą“ būtų užtrukęs ilgus metus, jei ne kontoros vadovybė, netikėtai atseikėjusi kelis „Akropolio“ čekius dar prieš Kalėdas.

Tad vieną popietę visgi sugebėjau prasilaužti ir užsukt į „Akropolį“. Pusantro kvadratinio metro dydžio „fanšopas“ yra įsikūręs priešais „Sportland“ (čia tiems, kurie galbūt taip pat bandys apsilankyti atributikos larioke) ir jame biznį suka garsioji „Ivega“. „Žalgirio“, lietryčio ir Lietuvos atributika vienoje vietoje, na, neatrodo solidžiai, bet tokios jau tos Lietuvos fanų atributikos realijos... Taigi, šiai dienai ten siūloma trys „Žalgirio“ šalikų variantai (nuo 30 iki 40 Lt), marškinėliai (120 Lt), gobtuvai (120 Lt), kepurėlės, dar šis bei tas.

Akropolio” dovanų čekių taip ir nepriėmė, teko trauktis grynuosius, o jau namuose aplankė niūrokos mintys, kad visgi gobtuvo kokybė/dizainas neatitinka sumokėtų pinigų. Dizainą galite patys įvertinti, žvilgtelėję į foto – tas „Žalgirio“ užrašas per visą pilvą bei priklijuota emblema... Ta proga prisiminiau „oldskuljunaited“ verslačių Darkiną, kuris į vieną treniruotę atvyko vilkėdamas juodą gobtuvą, patiunintą OSJ emblema. Jei gerai pamenu, jo minėta kaina sukosi tarp 6070 Lt. Galbūt būtų verta užsukti serijiB6 gobtuvų gamybą? :)

3 komentarai:

  1. Kaip visiems žinoma, tai tamsta su petruskevicium bičiuliaujasi ir va dabar drapanom straipsni sukurpei net. Tai kad stileiva pamaiva esi tu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. taip taip, petruskevicius yra neblogas koreshas :) labai jau jautriai i viska reaguoji, Arnoldai :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. tiesa, ar dar kas nusiteikes pasipuosti tokiu gobtuvu? siaip pagrindine mintis - apie b6 gobtuvus, ar verta uzsukti sita reikala?

    AtsakytiPanaikinti