2012 m. balandžio 5 d., ketvirtadienis

Panevėžys calling

Šį kartą – trumpas ir konstruktyvus įrašas. Šeštadienį Vilniaus „Žalgiris“, praėjusią savaitę ant menčių paguldęs „Sūduvą“, sieks parklupdyti ir „Ekraną“ (mačo pradžia 16 val.). Jei tą pavyks padaryti, žaliai-balti iki soties galės kirsti velykinius kiaušinius žinodami, kad į sostą atsisėdo bent dviems turams.

Kita vertus, tikėtis lengvos kovos Panevėžyje, ir dar atsarginėje aikštėje, vargu ar verta. Tačiau Lietuvos Čikagos kriminalizuota romantika – garantuota. Kaip ir iš kurio kampo bežiūrėtum, nusimato tikrai įdomus mačas. Aktualus klausimas – kas vyksta ir kaip vykstame? Variantai: a) kažkas paskambina tuo Ugn duotu telefonu vyresniesiems B6 draugams – jei jie organizuoja autobusą, tai būtų turbūt pigiausias ir patogiausias būdas; b) kažkas iš turinčių teises ir automobilį duoda blaivybės įžadus ir mesteli mobą pirmyn-atgal; c) pirmyn ir atgal sulakstom viešuoju transportu, bet tai nėra pigu – gali susidaryti ir apie 70 lt į abi puses.

4 komentarai:

  1. Na aš sutinku ir su a) ir su b), jei atsiras toks

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Varyt
      planuoju, bet kaip nzn... Gal mane ar kelis i prieki paveztu koks biciulis is musu komandos (nes daug panevezioku pas mumis losia, ir manau ant svenciu jie grizines tevisken..) bet grizt jau patiems reiktu.... Ar domintu toks variantas kam? Jei taip tai pasiklasineciau. Bet sis variantas gali ir neisdegt... O siaip man kiti varianzai irgi tinka...

      Panaikinti
  2. aha, su zalgirio isvykom nera didelio entuziazmo kol kas, o juk varzovas principinis. Vigi mobiukas sioks toks susidare: Cipsas, Waltenas, Audrius-Neofolk ir WP-Lietsargis. Isvykstam 13 val, kastuos apie 30 lt. Penktadieni dar kiekvienam asmeniskai perskambinsiu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai palauk, i Statyba irgi pavienes pramusinejo pradzioje :)

      Panaikinti