2012 m. balandžio 26 d., ketvirtadienis

Regbis: Latvija – Lietuva

Šį kartą ypatingai trumpai. Šeštadienį Rygoje laukia gana įnirtingas mačas su latviais – kaimynai kausis dėl teisės pasilikti 2A divizione, o mūsiškiai dar turi šansą pakovoti dėl kelialapio į aukštesnį divizioną.

Penki hipsteriškai nusiteikę B6 entuziastai jau senokai suformavo ekipažą, pasirūpino nakvyne ir rengiasi sugriauti Rygą.

Tačiau ypatingai šiltas oras ir jame tvyranti didžiojo nuotykio atmosfera kaitina kraują ir vangesniems sporto, bulvių traškučių ir Tucher alaus mėgėjams.

Tad komentaruose dalinamės informacija: kas, kur, kada. Beje, regbio mačas prasideda 17 val. Daugavos stadione (Augšiela 1), o 14 val. FC Skonto lošia futboliuką su FK Daugava (Ryga). Jei kas pamenat, Rygos „Daugava“ buvo tikra legenda sovietmečiu. Nežinia, ar čia bandymas ją reanimuoti, ar tik sezono-dviejų turtuolių pasižaidimas (beje, liūdnai pagarsėjęs Daugpilis latvių futbolo rinkoje taip pat turi „Daugavą“). Taigi, puikus šansas pagroundhoppinti (latviai išprotėjo ir futbolą nukėlė į 17 val., tad šiam kartui lieka tik regbis – vyr. redaktoriaus pastaba)

Na o bet tačiau – tie, kas vyksta, svarbu nepamirškit marškinėlių! :) Vyteni, jei tau jų nereikia (tavo marškinėliai nuotraukoje) – parašyk, perduosime kam nors kitam, ar gal apsikeisime su latvių fanais ;)

6 komentarai:

  1. "sugriauti Rygą" dabar mus pasienieciai gaudis ir neileis I Latvija, ka tu padarei? ajajai

    O siaip ka Kostra daro nesidomejai? Kaip ir zadejo

    AtsakytiPanaikinti
  2. man vis delto nesgaus i sita isvyka, nors labai viliojosi...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kostra, kaip ir as, kaip ir matyt DJ Neofolk, galutinai apsispres matyt tik 5dieni perpiet...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Vyr. redaktorius ryt pataisys, bet futbolo šeštadienį neimsim. Latviai netikėtai pakeitė Skonto - Daugava rungtynių laiką į 17 val., tad prioritetai aiškūs.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Gal ir susitiksim stadione. :) Tik dar galutinai neapsisprendžiau, ar rytoj Rygos derbį groundhoppinsiu, ar vistik pailgo kamuolio meistrų kova sugundys.

    AtsakytiPanaikinti
  6. na ka, dar du žmogai jau juda autobuso link, hip hop, Riga :)

    AtsakytiPanaikinti