2014 m. vasario 28 d., penktadienis

Dviese komandoje, neskaitant trijų girtuoklių


Prieš porą metų aplankytas ir sėdmenimis pamalonintas „Grill House“ šįkart nusiteikė šventiškai – šūdiną alų pilstančioje knaipėje Vilniaus „Žalgirio“ valdžia nusprendė paskaičiuoti penkmečio plano rezultatus.

Ta proga buvo surengtas protų mūšis, o žinant, kad dauguma B6 narių yra bepročiai, komandą sekėsi rinkti itin sunkiai. Visgi šiaip ne taip reikiamos dalyvių vietos buvo užsėstos ir kova (beje, kažkodėl ignoruota P-IV tribūnos narių) prasidėjo.

Viso lošė 21 komanda. B6 staliukas, kaip ir priklauso visiškiems lūzeriams, buvo nugrūstas tolimiausiame kampe prie tūlikų. Susirinkome penkiese – du žaidė (Čipsas ir Rimas), trys gėrė (girtuokliai). Klausimų būta įvairių – pradedant nesudėtingais (pvz., kas sužaidė daugiausiai mačų Lietuvos rinktinėje) ir baigiant itin rimtais (kas per ableūchas nuotraukoje). Iki paskutinės akimirkos nugalėtojas nebuvo aiškus (po 4 turų iš 5 lyderiavo dvi komandos), tačiau lemiamas turas parodė, kas yra kas – daug kam galbūt netikėtą pergalę iškovojo B6 alkoholikai, surinkę 46 taškus iš 50 galimų. Aplodismentai, rankų paspaudimai, šampano purslai, paparacių blykstės... Pagrindinis prizas – čempioniški marškinėliai su žaidėjų parašais kiekvienam komandos chroniui, kuriuos reikia nedelsiant užsitempti, tokiu būdu pademonstruojant rimtąjį vyrišką raumenyną. Taip pat į prizų krepšelį įėjo nuostabus futbolo kamuolys su LFF atributika, kuris atguls B6 clubhouse.

Photoshop’u pavyko į nuotrauką įterpti dailią gerbėją
Po įnirtingos protų kovos išlenkėme po bokalą kitą, pasivaišinome apverstu tortu ir pasiskirstėme į dvi grupes – proletarai patraukė namo, o veltaėdžiai pasuko link „Alaus namų“. Ten užvirė aštrios diskusijos apie politiką, bet kadangi b6.lt yra labai apolitiškas portalas, tuo visas pasakojimas ir teužsibaigia.

Ugnius puikiai žino, kad nuo prasto alaus rytoj skaudės galvą

P. s. Dar ilgai „Grill House“ personalo galvose skambės „B6 B6 B666“.

P. p. s. Laimėjom 10 pakvietimų į kovo 7 d. rungtynes „Žalgiris“ – „Šiauliai“, tad abonementų neperkantys gobšuoliai gali kreiptis į Čipsą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą