2013 m. rugsėjo 26 d., ketvirtadienis

B6 antrasis gimtadienis: stichinis nugėrimas „Pilėnų“ rūsiuose

Sunkiai girgždėdamas, bet sporto, tingaus gyvenimo būdo ir nebrangių knaipių mylėtojų judėjimas B6 sulaukė antrojo gimtadienio. Iš tiesų judėjimo gimtadienis užfiksuotas 2011 metų rugsėjo dešimtąją, tačiau ta diena buvo paskirta bulviakasiui, tad neorganizuotos, tačiau instinkto šaukiamos pajėgos gana gausiai rinkosi į rugsėjo 25-osios vakarą įvykusią „Žalgirio“ ir „Ekrano“ dvikovą.

Išsamią varžybų analizę, kaip įprasta, komentaruose pateiks Čipsas, rūgštoką trečiadienio vakarą nusprendęs praleisti savo laboratorijoje ar prie televizoriaus, o mes persikelkime į „Pilėnus“, kur po mačo rinkosi praktiškai visas B6 elitas.

Į puotos pradžią užsukau kiek pavėlavęs, o čia jau dainą po dainos plėšė iš perspektyvaus langečių biznio netikėtai pasitraukęs Gedulis G., jam unisonu pritarė Dembavos ultrasas Romka, giliai susimąstęs rymojo kibicas Arnoldas, pašnekovus kalbino „Laisvosios bangos“ viltis Ugnius, akimis į damą šaudė B6 sekso simbolis Vaplis, kirvuką po stalu galando Levuks, ir bene didžiausia antrojo gimtadienio stalo sensacija – Arnoldo klajonių Jerevane likimo draugas, tolimųjų reisų vairuotojas Tadas Vaclavas, pakrikštytas Graiku, nors pats save linkęs pozicionuoti kaip Italą. Metraštininko gijas tvirtai laikė šių eilučių autorius.

Pirmuoju smuiku vakarėlyje griežė, žinoma, Gedulis. Atsipalaidavęs po neįtikėtino kiekio Ipos, savo artimiausius draugus įtarinėjo esant „Vėtros“ fanais, prisipažino vis gyvenimą ištikimybę jautęs tik „Maccabi“, ir galų gale surengė savo tradicinį šou, apie kurį sužinoti lemta tik ypač siauram išrinktųjų rateliui.

Artėjant vidurnakčiui „Pilėnų“ rūsys ėmė tuštėti: vyrai sunkiai kilo nuo stalų ir dūsaudami kojas vilko namų link. Tik ištikimiausi naktinio gyvenimo mylėtojai Ugnius ir White Pony dar nudundėjo į „Akivarus“, ir čia atsisveikinę po pusvalandžio vėl susitiko „čiliake“, kur tvirtai užėmęs stalą amžinąjį klausimą – ar Napoleono kariauna buvo užėmusi Maskvą sprendė garsusis knaipių liūtas Misiūnas.

Nors antrajame stichiškai įvykusiame gimtadienyje netrūko Ipos ir kito svaiginančio gėralo, preliminariai sutarta dėl masinės išvykos į Gargždus lapkričio 2 dieną.











5 komentarai:

  1. Geras reportas, trumpai ir aiškiai!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šiaip lapkričio 2 d. regbis Lietuva - Malta, tai su Gargždais neišdegs.

    AtsakytiPanaikinti
  3. O gal los Vingio parke? Tada stopudovai neisdegs...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Straipsnio autoriaus pradegustuota atmintis. Lapkritys užneš regbiaus!

    AtsakytiPanaikinti