2013 m. vasario 10 d., sekmadienis

„Statyba”: aršus/blankus derbis


Po ilgokos pertraukos palankiai susiklosčiusios aplinkybės vėl leido užsukti į „Statybos“ namų rungtynes. Šį kartą varžovas principinis sostinės „Perlas“, kuriame šmėkščioja pastarųjų dviejų sezonų antiherojus Jonas Elvikis.

Mažytė „Impulso“ salikė, kaip ir pridera derbiams, beveik užpildyta – mačą stebi apie 200 žiūrovų, o tai tikrai neblogas rezultatas. Tik štai statybfanių gretos tragiškai sumažėjusios.

Net Waltenas, kuris šį sezoną demonstruoja praktiškai pavyzdinį lankomumą, neprisiminė tokio atvejo, kad mūsų būtų kuklus trejetas: WP, Waltenas ir Trintukas. Tiesa, Trintukas-Bedantis gerokai nustebino, į mačą atėjęs lydimas dviejų damų: penkiolikinių metalo ir emo atstovių (et, gaila, pamiršau fotoaparato akumuliatorių). Galbūt iš pradžių tai spaudžia šypseną, bet taip pagalvojus – juk ko gero Trintukas ir yra aktyviausias šio sezono agitatorius, atsivedantis į „Statybos“ mačus naujus veidus. Nežinia, ar kas nors iš jų užsikabins (greičiausiai ne), bet vis šis tas.

Dar man nematytas „niufeisas“ buvo balkone – Artūras, kuris „Statybos“ mačus lankė dar „Ekinstoje“, bet vėliau nuėjo maudytis „Lietuvos ryto“ garbės ir šlovės spinduliuose. Pažiūrėsim, gal tai bus dar vienas žmogelis, sugrįžęs iš netikros sostinės komandos stovyklos?

Dar vienas džiugus momentas – keliolika žmonių, susibūrę balkone. Iš pradžių galvojau, kad tai neutralai, tačiau paskutinėmis ketvirtojo ketvirčio minutėmis, kai atmosfera tikrai įkaito, jau ir iš jų pusės ėmė lietis „Eina, eina“. Aršaus derbio palaikymas buvo išties blankokas, matyt į pabaigą riedantis reguliarus sezonas išsunkė jėgas, tačiau tikėkimės, kad tokio statybfanių mizerio nebebus.

3 komentarai:

  1. galvojau, kad per derbi susirinks rekordiskai daug Statybfaniu, bet kazkaip keistai cia...

    AtsakytiPanaikinti
  2. trintukas ar bedantis???

    AtsakytiPanaikinti