2012 m. balandžio 3 d., antradienis

Judinam Lietuvos regbio rinktinės marškinėlių reikalą

Anądien sparčiai populiarėjančio portalo http://www.b6.lt/ savininkas Gedulis, patikėjęs Waltenui vesti orų rubriką (turbūt žvelgdamas tolyn į ateitį, B6 televizijos kanale jis Waltenui patikės ir orų berniuko funkciją), metė rūstų žvilgsnį į kitus pavaldinius, ir, išspjovęs rudą tabokos gniutulą, pradėjo savo tiradą: „Ir už ką aš jums tokias babkes moku? Už ką? Juk ne kartą sakiau: daugiau porno, o ne „Statyba“ per „Statybą“.“ Stebėdamas įsiutusį savininką, greitai užsiauginusį pilvą portalo dėka, pajutau, kaip kažkas degina skrandį. Ne, šį kartą tai ne „Švyturio“ rūgštis, o įtakingos žiniasklaidos priemonės vienintelio akcininko pavedimas parašyti laiškelį Lietuvos regbio federacijai ir išsiaiškinti, kaip ir kur galima įsigyti rinktinės marškinėlius – išvyka į Rygą juk, galima sakyti, ant nosies.

Jau pora savaičių praėjo, o aš, švaistydamas solidų honorarą, apie tai nė nesusimąsčiau. Tad vėlų pirmadienio vakarą suėmiau save į rankas, pasmailinau plunksną ir ėmiau krebeždenti ant balto popieriaus lapo. „Sveika, mylima Lietuvos regbio federacija. Jums rašo beviltiški nuo heroino užsikrušę Cobaino gerbėjai, kurie tikisi, kad jūs mums nahaliavu duosite pora maikučių, kurias mes prakalsime ir, švęsdami eilinį prispaudimą įskaitiniame plote, turėsime ką susileisti.“ Ne, ne, žinoma, tai tik nesveikas bandymas pasveikinti jus, mielieji sektantai, su praūžusia balandžio pirmąja.

Gana beletristikos, dabar aiškiai ir konkrečiai: taip, brūkštelėjau laiškelį pirmadienio vėlų vakarą (vienuoliktą vakaro) trimis adresais – oficialiu regbio federacijos ir http://www.lrf.lt/ tinklapio kontaktų skiltyje rastais asmeniniais prezidento ir generalinio sekretoriaus.

Nepraėjo nė pusvalandis ir gavau Irmanto Kukulskio (generalinio sekretoriaus) atsakymą (pirmadienį, puse dvylikos vakaro!). Neteko dar su gerb. Irmantu susipažinti, tačiau tikiuosi, jog pavyks ir įspūdį paliks tokį pat gerą ir šiltą, kaip ir jo laiškelis.

Taigi, turime įmonės, kuri gamina marškinėlius, kontaktus. Kitas žingsnis jau turi sekti iš mūsų pusės – tai yra marškinėlių kiekis. Netempdami gumos komentaruose nurodome a) pageidaujamų marškinėlių skaičių (kiek vienetų – tik sau ar ir didžiakrūtėms meilužėms iš Visagino) b) dydį.

38 komentarai:

  1. white pony: 1, XXL (white pony 77)

    va, maždaug toks pavyzdys - skliasteliuose del visa nurodykite klikucha ir pageidaujama numeri, nes pasiteirausiu apie galimybe deti uzrasus ant nugaru.

    ir paskubam - iki ketvirtadienio surasom cia visi, kas neabejingi regbio sekcijai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. waltenis: 1, L (waltenis)
    Regbije nera tokiu numeriu kaip 77, tai gal nepradedam cia išsidirbinet?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. puoseleji vilti i aikstele isbegti? :) paziurek, kiek numeriu 666 ar 5,7% Kutvelose pridyge, ar kas parinasi del to?:))

      Panaikinti
    2. Tu gal karščiuoji vis dar? Prie ko čia Kutvelos ir regbis suplaktas. Jei šitame sporte yra griežta numeracija, tai tu su tokiu skaičium atrodysi kaip kvailas jankis pasiklydęs.

      Panaikinti
    3. Nu nezinau ....:) manau numerius ir pavadinimus tikrai galim rinktis kokius tik norim... (Waltenas irgi nelabai nesa i pirmos linijos zaideja...) bet kitas neraminantis klausimas... marskineliu dydis...nes pas regbistus dydziai gali but siek tiek didesni!!! Butu gerai gamintojo tikslios ismeros (nes xl gali but totalus maisas) del dydzio nezinau arba L arbaXL, o numerio tradicinio 666 noreciau....

      Panaikinti
    4. Prie ko čia pirma linija, aš gi be numerio

      Panaikinti
  3. waltenai, eik orus apzvelgti ;) atskirk truputeli regbista ir supporteri

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. tai va, apie didžius nieko neaišku, o kalbi apie orus ;)

      Panaikinti
  4. Jo, būtų gerai dydžių matmenis sužinoti (ilgis, petys-petys, pažastis-pažastis).

    AtsakytiPanaikinti
  5. jamčiau
    a) vieną,
    b) del dydžio - pritariu Gedui - bent apytiksliai dydį gerai būtų žinot. šiaip M gal būtų, jei toks būna pas regbistus:)))

    AtsakytiPanaikinti
  6. good, penki interesantai jau yra, tai jau siokia tokia pretenzija i nuolaida. palaukiu 4dienio, skambinu ir bandau issiaskinti del dydziu

    AtsakytiPanaikinti
  7. Nagi, kaina irgi įdomi, beje. Bet Neofolk, Nr23, dydis XL (aišku, nežinia, kaip ten su dydžiais) irgi domintų.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Dar ir šoferis pajamtu vieną matomai

    AtsakytiPanaikinti
  9. Vieni marškinėliai, dydis XL, numeris 2, Tomas.

    AtsakytiPanaikinti
  10. WP, ar pasiaiškinai dėl dydžių?

    AtsakytiPanaikinti
  11. jo, paskambinau, bet...na, brukstelsiu vakare

    AtsakytiPanaikinti
  12. taigi, situacija mazdaug tokia - apranga rinktinei teikia www.4balticsport.eu - Patrick atstovai Lietuvoje (Siauliuose). Cipsas atsiliepia apie Patrick, kaip supratau, "polozitelnai". Tai nera kazkokios serijines gamybos marskineliai, kurie dula sandeliuose - rinktinei duodami marskonys, kurie greiciausiai pliateriavimo principu (is pleveles ispjaustomi numeriai/raides) aplipinami pavardemis/numeriais. Juodi marskonys (jais apsiredziusi rinktine zaide b6 mobo gausiai aplankytame mace Kaune) kainuoja, berods 98 lt, taciau, be abejo, galima nuolaida. Pliateriavimas, aisku, irgi, kainuoja, tad gal geriau is vis apsieti be numeriu, o vieningai nutarti kad ant pilvo rasome Lietuva (ar Lithuania???), nugaroje - nicka. Kadangi teko susidurti su pliateriavimu, galiu nuspeti, kad tai marskoniu kaina gali pakelti dar 20 lt. Taigi, dar karta brukstelim komenmtaruose,ar imsim iki 120 POTENCIALIAI galesiancius kainuoti marskinelius (jie, zinoma, gali kainuoti ir pigiau), tada pabandysiu pasiaiskinti vingrybes del dydziu ir duoti uzsakyma. Siaulieciai gave uzsakyma ir matyt avansa (paruoskite savo kapselius), perduoda ji i Belgija (berods), ir marskineliai per 10 dienu atkeliauja i Lietuva. Tada jie pliateriuojami, idedami i autobusa ir - bingo!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Simtas litu isvertei i daug zodziu :) laukiu dydziu apraso

      Panaikinti
    2. http://vtv.lt/images/patrick.jpg

      nieko tu cia ant pilvo neparasinesi

      Panaikinti
  13. a, nu dabar nors aisku, kokius marskinius turi minty. bet ar su tokiais zaide pries svedus?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. na taip ir ten dar žiūriu užrašas LIETUVA trispalvis

      Panaikinti
  14. Labai panašiais. Skiriasi juostomis ant pečių.
    Įdedu Patrick firmos informaciją apie dydžius, pasižiūrėkit. Jeigu teisingai matuoju, tai man išeitų tarp L ir XL, reikės dar pažiūrėti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. mano M gaunasi. kita savaite reiktu jau prasisukt su užsakymų, nes kitaip galima nespėt iki Rygos.

      Panaikinti
  15. :) perziurejau galerija, tai ten vienoje foto ir dalis mobo smeksteli, brotheris su soske :)

    AtsakytiPanaikinti
  16. raginčiau pasiskubinti :) nes į tas 10 dienų dar patenka du savaitgaliai, tai siuntą galim gauti tik prieš pat išvyką jei užtruksim skaičiuoti ;]

    AtsakytiPanaikinti
  17. sian paskamino ryte, kai tik buvau grizes visai nemiegojes is klaipedos, paklausiau del dydziu, nieko nepasake, kad kazkuom skirtusi. patys marskineliai taip ir atrodo, kap tuose paveiksleliuose - vytis, trispalve, ir dar uzrasas Lihuania berods. Kaina 90 lt. Avansas - 100 proc. turi sandely, tai uzsakinet nereiks, tai persiunciu tuos dyzdzius, kur suraset, Ikai kur pamazinau): Waltenas ir Lerva - M, Tomas, Audrius, Gedas, Cipsas ir as - XL (na, man atrodo musu sudejimas gana panasus). Aktualus klausimas - kas gales padaryt 830 lt pavedima? as tiek tikrai neturesiu saskiatoje iki 16 dienos tai tikrai.

    AtsakytiPanaikinti
  18. Manau, turėjai omeny 630 Lt. Bet kokiu atveju, užmest tokios sumos negalėčiau.

    AtsakytiPanaikinti
  19. o taip, skaiciuoju miegodams. 630 lt, ieskom donoro. bet jei uzsakymo nereikes persiusti i belgija, gal avansa galesim pervest ir poo savaitgalio, o garliavoje donoras ir susirinks visa ta suma.

    AtsakytiPanaikinti
  20. kai jau badas zvelge i akis, i saskaita ikrito ilgesnis litas, ir uzuot nusipirkes duonos kepaleli bei lasiniu bryzeli, pervedziau Patricko atstovams LT tuos 630 lt uz marskinius. Ivertinkit, blia! :) dabar laukiu ju zingsnio/krovinio, pranesiu, kai jau bus cia ir tada surengsim dalybas/atsiskaityma.

    bet! marskineliu manau vyjezdui i Ryga negana, reikia isjudinti ta bendra rinktiniu veliavos reikala. Matydamas, kaip vargsta futbolo sekcija, manau, nebereikia sukti ir sukti to "tobulinimo", nes manau viskas tada "uzsitobulins" iki neaiskiu terminu (t.y, greiciausiai, tos veliavos ir nebus). Parasykit konkreciai, kam siusti Vytenio padaryta dizaina ir gamintojo kontaktus? Kas imsis sito svento, bet nedekingo reikalo (surinkt piniga manau nebus paprasta). ir tiesa, manau bendra rinktiniu veliava turi buti gal dvigubai didesne nei klubines Statybos veliavos. A?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ne nu, o dvi paras tylėt eteryje ir neatsakinėt į sms gražu

      jei vėliavas aptarinėjam groupse, tai nereikia nuo ugn čia slėptis ir viska savaip prastumt ;]

      Panaikinti
    2. negaliu as arnoldai viso savo gyvenimo skirti tau, negaliu :)

      del veliavos - niekas nesislepia, tiesiog nera konkreciu zingsniu. na, jei nera, tai gal ir nereikia, smagiau juk prie alaus bokalo ar komentaruose papizdielinti :)

      Panaikinti
    3. elementariai laukiau informacijos, kuria trečiadieni pažadėjai pranešt. jei negali, tai nežadėk tada. nereikia man to tavo gyvenimo ;]

      p.s. geriau tiesiog trispalvė iš parduotuvės nei tas neišdirbtas dizainas.

      Panaikinti
  21. Gal kas foto turit iš sekmadienio?

    AtsakytiPanaikinti
  22. siek tiek kantrybes. Zurnalistu brigada, ruosianti didziules apimties fotoreportaza is Garliavos ir Vilikjos, kiek pavargo, bet gal dar siandien imes cionais visa medziaga. Viena fanu nuotraukele lygtai kabo delfyje, berods, esi ten i fotokoro akirati irgi patekes ;)

    AtsakytiPanaikinti
  23. Regbio marskineliu siunta jau mano rankose! Atrodo is ties gerai, nepaisant to, kad ir Vytis ir Trispalve ir uzrasas Lietuva (ant nugaros, lietuviu k.) vis delto isplateriuotas (.t.y neskalbkite per daznai, nes prades luptis). Prie kiekvienu marsineliu - ir patrick tusinukas. Smulkmena, bet malonu. Dabar arba reik organizuotis specialu susiejima, arba tartis su manimi individuliai (patogiausia nuo 11 iki 17 prie Mazvydo bibliotekos). Pinigai gauti is Audriaus/Walteno/Cipso, kiti welcome su cashu :)

    AtsakytiPanaikinti
  24. Tai kaip, bus dar pajudanciu Rygon be musu ekipazo?

    AtsakytiPanaikinti
  25. maybe maybe, yra toks rygos senmiestyje kiwi sporto baras, gal ten meeting pointa darom? aisku, jei atskalunu crew pajudes...

    AtsakytiPanaikinti
  26. kol neaišku ar kas dar varo yra anksti kalbėt apie meeting pointus, bet greičiausiai tai butu skonto prieigose. nes pagal laiką bent jau man taip šviečiasi.

    AtsakytiPanaikinti