2012 m. vasario 19 d., sekmadienis

Po paraliais!


Dar vienas tuščias „Statybos“ savaitgalis.

Penktadienio rungtynes su „Šarūno Marčiulionio krepšinio akademija“ teko praleisti. Tuo tarpu kiti B6 nariai (ir prie jų epizodiškai prisijungęs Mad Mykolas) deramai palaikė savo komandą šiose „išvykos“ rungtynėse. Ir vėl juodai-balti sugebėjo panaikinti 20-ies taškų skirtumą, tačiau šį kartą pergalės iškovoti nepavyko – veteranų Varnelio, Elvikio ir Trepočkos vedama vaikų krepšinio mokykla šventė pergalę 7-ių taškų skirtumu.

Po rungtynių daug kritikos susilaukė tiek teisėjai, tiek taškus nusukinėjęs sekretoriatas. Na, o B6 bandė sau pakelti nuotaiką ukrainietiškais barščiais, meksikietiška tekila ir ramiu poguliu atsirėmus į draugo petį.

Šeštadienį savo aikštėje buvo priimti pakruojiečiai su žaidimui vadovaujančiu Krymo totoriumi. Šį kartą rungtynės klostėsi kiek kitaip – „Statyba“ kelių taškų skirtumu pirmavo kone visą mačą ir tik rungtynių pabaigoje paleido vadžias iš rankų ir nebesugebėjo atsitiesti. Abejotinas sprendimas paskutinėmis sekundėmis pelnyti du, o ne tris taškus, lėmė vilniečių pralaimėjimą.

Po vakarykštės gorilkos B6 nariai buvo gerokai prisnūdę, todėl po rungtynių į nuotykių paieškas leistis buvo atsisakyta.

Ką gi, ateinantį savaitgalį laukia dvejos rungtynės su kol kas abu sykius nugalėta „Šilute“ – belieka tikėtis dviejų pergalių.

1 komentaras: