2013 m. sausio 23 d., trečiadienis

Gundantys „Achemos“ užpakaliukai

Taip taip, jau matau kaip tūkstantinė www.b6.lt tinklaraščio skaitytojų armija šaukia aukštai pakeltu balsu: „Bulvaras! Nebeskaitysiu, viskas, pereinu į www.sportin.lt“ ir panašiai.

Bet ramiai! Tai tik mažytis eksperimentas, leisiantis pažiūrėti, kiek atsitiktinių skaitytojų, o gal greičiau – vaizdelių žiūrėtojų – atkeliaus iš gūglo – visi kertiniai raktiniai žodžiai pavadinime įrašyti :) Praktiškai neabejoju, kad šitas įrašas taps „the best“ :)

Apie patį moterų tinklinio mačą tarp Jonavos „Achemos“ ir Vilniaus „Tauro“ ir atmosferą jame nelabai ką būtų ir rašyti. Tai viso labo atsitiktinis nosies kyštelėjimas į salę šalimais esančiame kabokėlyje tekant alkoholio upeliui po Jonavos SK ir Vilniaus „Statybos“ mačo.

Po krepšinio stebėti tinklinį pasiliko tik maža saujelė iš to 150 kašio mėgėjų būrelio. Akivaizdu, kad Jonavos bachūrai penktadienį varo linksmintis į Kauno „Macao“, nors juk galėtų ir palaikyti savo miesto merginas, o ir į viešnias pasidairyti. Deja, su tinkliniu mūsuose yra prasti reikalai, o dar moterų? Tolimuose planuose yra užfiksuota idėja nusibelsti į Kelmę ir pasižiūrėti, kas vyksta „Antivio“ varžybose, tačiau susigaudyti Lietuvos tinklinio labirintuose nėra taip paprasta. Tad kol kas grožimės Jonavos „Achemos“ užpakaliukais :)

Fotoataskaitą rasite čia:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą