2013 m. balandžio 9 d., antradienis

Zuoka kaukė


Nors jau prabėgo kone metai, pernai gegužės 5 d. Vingio parke praūžusi regbio diena vis dar neišblėsusi atmintyje. Ekskliuzyviniai marškinėliai, WP skrybėlaitės, vegetariška žirnių košė su spirgais, estradinis koncertas ir ypač Zuoka kaukė (dingusi kartu su kuprine ir vytinta trachėja) padarė renginį išties įsimintinu. Prie viso to Lietuvos regbio rinktinė dar ir iškovojo pergalę prieš kroatus.

Atrodo, šiemet viskas gali pasikartoti. Balandžio 27 d. Lietuvos regbininkai Vilniuje susitiks su ta pačia kroatų komanda. Lietuviams verkiant reikia taškų (tikėkimės, po šio šeštadienio mačo su Šveicarijos prancūzais nebe taip verkiant) ir palaikymo.

Tad kas atsineš Zuoka kaukę?

7 komentarai:

  1. jei tik palankiai susiklostys aplinkybes - butinai. aisku, apmaudu, kad per tuos metus ne tik zuoko kauke prarasta, bet ir dviratis - pats geriausias transportas, kuomet nugeriama vingiaparkyje :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. tarp kitko, po rankinio pusiau juokais pusiau rimtai buvo keliais zodziais apsvarstytas vyjezdas i sveicarija su prabangiu Arnoldo limuzinu (kurio ligsioline tolimiausia isvyka sieke Elektrenus). Galutinis derybu taskas gal buvo padetas Cipso dirbtuvese? ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tomas gi į regbį vežioja, taip ir sutarta.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ar buvot regby, diedai? Mačiau tik dėdę čipsą lengvai apkvaitusį :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Buvom, tik Artūras Z. negalėjo ateiti.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Artūras sakėsi itin suinteresuotas ateit moterų regbio paveizėt, tai viliamės, kad užsuks ant trečio rato varžybų.

    AtsakytiPanaikinti