2012 m. spalio 28 d., sekmadienis

B6 awards – 2011/12

Visai šauniai startavęs 2011 metų rugsėjo 10 d. (nors priešistorė siekia kur kas senesnius laikus) B6 judėjimas, kaip jau buvo skelbta, pažymėjo vienerius metus: kas prie bokalo, kas arimuose, kas prie lopšio.

Ką jau čia slėpti, judėjimas, kaip matyt ir buvo galima tikėtis, prislopo ir tam yra begalė objektyvių priežasčių. Prislopo, bet nenumirė.

Pagalvojau, kad galbūt būtų visai teisinga trumpai apžvelgti metus ir paskelbti B6 awardsus :) Komentaruose galite skelbti savo nominacijas ir jų laimėtojus, o aš įmetu savo subjektyvius nugalėtojus :)

Metų žmogus – Walten. Tai daugiausiai išvykų pramušęs žmogus. Tikslią statistiką žino tik jis pats, tačiau net ir plika akimi matyti, kad Waltenas praktiškai buvo visur, kur tik buvo įmanoma, nedaug trūko ir iki to, kad Lietuvos futbolo rinktinės mačą Graikijoje žiūrėtų ne Alaus studijoje, o Dzeuso šventyklos papėdėje. Be to, Waltenas į išvykas neretai traukdavo ir kaip vienintelis B6 atstovas, tad šlovė jam ir litrinis bambalys.

Metų vyjezdas – Ryga (regbio rungtynės Latvija – Lietuva). Tai visiškai legendinė išvyka su atitinkamu nugėrimu ir nuotykiais keistos orientacijos Rygos baruose. Nežinia, ar Romui vis dėlto paskambino Aleksandras/-a :) Apskritai, reikia pažymėti, kad regbyje liūdna nebūna – per metus apturėti du nemenki tūsai Kaune (Lietuva vs. Švedija) ir Vilniuje (Lietuva vs. Kroatija).

Metų užeiga – „Meksika“. Nelabai pigus kabokas sostinės Algirdo gatvėje kurį laiką buvo tapęs tikru post Statybinių mačų linksmybių epicentru. Dar niekada tekila ir alus beigi žuvelės su bulvėmis taip skaniai ir gausiai nelindo, kaip šioje landynėje :) Į kurią, beje, penktadienio vakarais iki šiol sunku prasibrauti. Pliusas ir tame, kad knaipės savininkas Edmundo supportina „Statybą“, o ir šlakeliu tekilos pavaišina.

Metų nusivylimas – LFF taurės finalas. Žiaurus nusivylimas, žinoma, ne dėl rezultato. Taurę „Žalgiris“ ir jo ultros-supporteriai parsivežė, rekordinis vyjezdas pramuštas – berods apie 200 žmogelių aktyvių žaliai-baltų tribūnoje, ir vos trys iš jų – B6 :((

Metų mačas – Lietuva vs. Šveicarija (rankinis). Ką čia ir bekalbėti, rankinis per šitą mačą buvo atrastas ir pamiltas iš naujo. Visiškai nerealus mačas su fantastiška pabaiga. Kalbama, kad tas kultinis 7 metrų baudinio atrėmimas tapo didžiausiu savaitės hitu žiniasklaidoje.

Na, ir desertui – pirmoji dalis foto iš pirmojo organizuoto B6 vizito į atnaujintą LFF stadioną 2011 m. rugsėjo dešimtąją.

http://foto.delfi.lt/my_album/68629/

Slaptažodžio, tikiuosi, neužmiršote :)

1 komentaras: