2014 m. kovo 12 d., trečiadienis

Jie neskanduoja, nes geria


Ką gi, galų gale startavo A lyga, todėl kovo 10 d., sekmadienį galime laikyti ir oficialiu B6 lauko sezono atidarymu.

Dar prieš mačą apsilankius jau tradicine nugėrimo vieta tapusiuose „Pilėnuose“, pasidarė aišku, kad į rungtynes turėtų susirinkti nemažas būrelis alkoholikų. Štai atskubėjo ir Ugnius, nešinas B6 vėliava, kuria papuošiami baro langai ir nutraukiami keli kadrai, pagražinti hipsteriškais fotoefektais.

Čipsas meistriškai pakabino vėliavą. Nuotraukoje liaudies meistras grožisi savo darbu
Pasistiprinę gausiomis vaišėmis patraukėme link stadiono, kur buvo sutikti likimo valiai Žaliame bare palikti piliečiai. Toliau – tradicinis renginys „Stovėjimas alaus eilėje“ ir jau galima mėgautis rungtynėmis, saliutuojant dar už tribūnų nepasislėpusiai saulei.

Pats mačas buvo ganėtinai įdomus – žalgiriečiai gana greitai pelnė pirmąjį įvartį, tačiau jau netrukus svečiai iš Šiaulių tiksliu smūgiu atstatė pusiausvyrą. Pasigirsta šūksniai „Nuošalė“, Senas drebančiomis rankomis prašo cigaretės, tačiau kėlinio gale „Žalgiris“ vėl priekyje ir jau truputėlį ramiau. Antrojoje rungtynių pusėje pelnę dar vieną įvartį žalgiriečiai iškovojo gana užtikrintą pergalę.

Smagu, kad rezultatą stadione ir toliau skelbia kartoninės rankomis kabinamos lentelės.

Kas namo, kas uliavot, tad dalis B6 chronių grįžta į „Pilėnus“, kur sugeriama su prasmirdusiu poetu/anekdotų meistru. Bet ilgai užsisėdėti nevalia, tad sušokame į seną automobilį ir traukiame namo. Išvežioti visus po namus tą vakarą troškęs taksistas Tamošius šekelių taip ir negavo.

P. s. Neskaitantiems visiems puikiai pažįstamo forumo:
Sūnus: „Kodėl jie neskanduoja?“
Tėvas: „Nes geria.“

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą